Veerboot ticket zoeken

Zoek Casamicciola Ventotene veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Casamicciola naar Ventotene met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Casamicciola Ventotene Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Casamicciola Ventotene prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Casamicciola Ventotene Veerboten

  • SNAV
    5 Wekelijks Casamicciola Ventotene afvaarten (0uur 50m)

Casamicciola Gids

Casamicciola is gelegen in de provincie Napels, in de Italiaanse regio Campania . Er zijn bootverbindingen naar het vasteland van Italië en het eiland Capri.

Ventotene Gids

Ventotene is een van de Pontijnse Eilanden, gelegen aan de Tyrreense Zee. Het eiland is de overblijfselen van een oude vulkaan en staat bekend als het eiland waar de Augustus zijn dochter verbannede als straf voor haar overmatig overspel. De haven, die tegenwoordig nog in gebruik is heeft zijn eigen geschiedenis. In 2009 ontdekten archeologen het kerkhof van 5 Romeinse schepen in de diepe wateren, met lading van olijf-en metalen staven nog in onberispelijke staat.

Zoek alternatieven naar Casamicciola Ventotene Veerboten