Veerboot ticket zoeken

Zoek Catania Salerno veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Catania naar Salerno met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Catania Salerno Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Catania Salerno overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Catania Salerno overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Catania Salerno links.

Catania Salerno Veerboten

Catania Gids

Catania is een Italiaanse stad gelegen aan de oostkust van Sicilië, en de tweede grootste stad van Sicilië. Catania heeft unieke gerechten waaronder ongewone pastagerechten, en haar eigen smaak sorbet genaamd ' Granita ', maar de bekendste is paardenvlees gekookt op hete kolen en geserveerd op de straat. De stad heeft zijn eigen commerciële haven, met gemakkelijke toegang tot de Siciliaanse snelweg en andere openbaar vervoer.

Salerno Gids

Salerno is een stad in het zuidwesten van Italië gelegen aan de Golf van Salerno, aan de Tyrrheense Zee. Salerno is een belangrijkste stad in de buurt van de kust van Amalfi, met de steden Amalfi en Positano. De stad heeft een lange geschiedenis en is vol met bezienswaardigheden en architectuur. De haven van Salerno ligt ten westen van de stad en is gemakkelijk bereikbaar over de weg en het openbaar vervoer. De terminal heeft goede voorzieningen voor passagiers.

Zoek alternatieven naar Catania Salerno Veerboten