Veerboot ticket zoeken

Zoek Cesme Chios veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Cesme naar Chios met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Cesme Chios Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Cesme Chios prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Cesme Chios Veerboten

  • Ertürk Lines
    7 Wekelijks Cesme Chios afvaarten (0uur 20m)
  • Turyol
    3 Dagelijks Cesme Chios afvaarten (0uur 30m)

Cesme Gids

Cesme is een kustplaats in de provincie Ismir, Turkije. De stad is een populaire toeristische attractie vanwege de prachtige stranden en helderblauwe wateren. De haven biedt verbindingen naar de belangrijkste Griekse eilanden, en de lokale bussen en taxi‘s maken de stad makkelijk bereikbaar, evenals regelmatige busverbindingen van en naar Ismir.

Chios Gids

Chios is de vijfde grootste van de Griekse eilanden gelegen in de Egeïsche Zee. Evenals een eigen koopvaardij haven voor het vervoer van lokale producten van en naar het eiland, de haven heeft een passagiersterminal met winkels, restaurants en cafes en openbaar vervoer op loopafstand.

Zoek alternatieven naar Cesme Chios Veerboten