Veerboot ticket zoeken

Zoek Chalki Diafani veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Chalki Diafani Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Chalki naar Diafani van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Chalki Diafani prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Chalki or Diafani alternatieven hieronder.

Chalki Diafani Veerboten

  • Anek Lines
    3 Wekelijks Chalki Diafani afvaarten (2uur 10m)

Chalki Gids

Chalki is onderdeel van de Dodekanesos eilanden en ligt op ongeveer 4 mijl ten westen van Rhodos. Het enige dorp op Chalki is gebouwd rond de haven, zodat alle voorzieningen gemakkelijk te bereiken zijn. De haven heeft regelmatige veerdiensten naar andere Dodekanesos eilanden. Het piepkleine eiland kan geheel te voet worden verkend en heeft geen motorvoertuigen, waardoor het een perfecte rustige sfeer om te ontspannen.

Diafani Gids

Het kleine dorp Diafani ligt in Griekenland en is onderdeel van de Dodecanese, een archipel gelegen in het Zuidoost deel van Egeïsche Zee. De nieuwe haven van Diafani werd in 1995 geopened en wordt vooral gebruikt door de grote passagiersschepen.

Zoek alternatieven naar Chalki Diafani Veerboten