Veerboot ticket zoeken

Zoek Chalki Heraklion veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Chalki Heraklion Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Chalki naar Heraklion ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Chalki Heraklion of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Chalki Heraklion Veerboten

  • Anek Lines
    2 Wekelijks Chalki Heraklion afvaarten (12uur 5m)

Chalki Gids

Chalki is onderdeel van de Dodekanesos eilanden en ligt op ongeveer 4 mijl ten westen van Rhodos. Het enige dorp op Chalki is gebouwd rond de haven, zodat alle voorzieningen gemakkelijk te bereiken zijn. De haven heeft regelmatige veerdiensten naar andere Dodekanesos eilanden. Het piepkleine eiland kan geheel te voet worden verkend en heeft geen motorvoertuigen, waardoor het een perfecte rustige sfeer om te ontspannen.

Heraklion Gids

Heraklion is de grootste stad en hoofdstad van het eiland Kreta in Griekenland. Heraklion is een belangrijke scheepvaart -en haven, die centraal is gelegen aan de noordoostkust van Kreta, en is dus gemakkelijk bereikbaar per auto of openbaar vervoer. De haven beschikt over uitgebreide faciliteiten beschikbaar voor bezoekers, maar ook restaurants en winkels allemaal op loopafstand.

Zoek alternatieven naar Chalki Heraklion Veerboten