Veerboot ticket zoeken

Zoek Chalki Kalymnos veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Chalki Kalymnos Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Chalki naar Kalymnos van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Chalki Kalymnos prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Chalki or Kalymnos alternatieven hieronder.

Chalki Kalymnos Veerboten

Chalki Gids

Chalki is onderdeel van de Dodekanesos eilanden en ligt op ongeveer 4 mijl ten westen van Rhodos. Het enige dorp op Chalki is gebouwd rond de haven, zodat alle voorzieningen gemakkelijk te bereiken zijn. De haven heeft regelmatige veerdiensten naar andere Dodekanesos eilanden. Het piepkleine eiland kan geheel te voet worden verkend en heeft geen motorvoertuigen, waardoor het een perfecte rustige sfeer om te ontspannen.

Kalymnos Gids

Kalymnos is een Grieks eiland in het zuidoosten van de Egeïsche Zee, die deel uitmaakt van de Dodcanese Eilanden. De haven ligt in het hart van het eiland en is de ideale toegangspoort tot de omliggende eilanden. De haven heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Chalki Kalymnos Veerboten