Veerboot ticket zoeken

Zoek Chalki Karpathos veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Chalki naar Karpathos met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Chalki Karpathos Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Chalki Karpathos prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Chalki Karpathos Veerboten

  • Anek Lines
    3 Wekelijks Chalki Karpathos afvaarten (3uur 30m)

Chalki Gids

Chalki is onderdeel van de Dodekanesos eilanden en ligt op ongeveer 4 mijl ten westen van Rhodos. Het enige dorp op Chalki is gebouwd rond de haven, zodat alle voorzieningen gemakkelijk te bereiken zijn. De haven heeft regelmatige veerdiensten naar andere Dodekanesos eilanden. Het piepkleine eiland kan geheel te voet worden verkend en heeft geen motorvoertuigen, waardoor het een perfecte rustige sfeer om te ontspannen.

Karpathos Gids

Karpathos is de tweede grootste van de Griekse Dodekanesos eilanden en is gelegen in het zuidoosten van de Egeïsche Zee.

Zoek alternatieven naar Chalki Karpathos Veerboten