Veerboot ticket zoeken

Zoek Chalki Milos veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Chalki naar Milos met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Chalki Milos Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Chalki Milos veerboten, dienstregelingen, Chalki Milos tarieven en over hoe u een Chalki Chalki ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Chalki Milos alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Milos naar Chalki pagina!

Chalki Milos Veerboten

  • Anek Lines
    1 1 wekelijks Chalki Milos afvaarten (24uur 50m)

Chalki Gids

Chalki is onderdeel van de Dodekanesos eilanden en ligt op ongeveer 4 mijl ten westen van Rhodos. Het enige dorp op Chalki is gebouwd rond de haven, zodat alle voorzieningen gemakkelijk te bereiken zijn. De haven heeft regelmatige veerdiensten naar andere Dodekanesos eilanden. Het piepkleine eiland kan geheel te voet worden verkend en heeft geen motorvoertuigen, waardoor het een perfecte rustige sfeer om te ontspannen.

Milos Gids

Milos is een Grieks eiland in de Egeïsche Zee en ligt meest zuidelijke eiland van de Cycladen. Het eiland is beroemd om het standbeeld van Aphrodite. De haven van Milos ligt in de havenstad van Adamas, in het midden van het eiland. De haven heeft beperkte faciliteiten, maar ligt in de nabijheid van de stad, waar u alle voorzieningen vindt en toegang krijgt tot het openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Chalki Milos Veerboten