Veerboot ticket zoeken

Zoek Chios Cesme veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Chios naar Cesme met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Chios Cesme Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Chios Cesme overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Chios Cesme overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Chios Cesme links.

Chios Cesme Veerboten

  • Ertürk Lines
    7 Wekelijks Chios Cesme afvaarten (0uur 20m)
  • Turyol
    3 Dagelijks Chios Cesme afvaarten (0uur 35m)

Chios Gids

Chios is de vijfde grootste van de Griekse eilanden gelegen in de Egeïsche Zee. Evenals een eigen koopvaardij haven voor het vervoer van lokale producten van en naar het eiland, de haven heeft een passagiersterminal met winkels, restaurants en cafes en openbaar vervoer op loopafstand.

Cesme Gids

Cesme is een kustplaats in de provincie Ismir, Turkije. De stad is een populaire toeristische attractie vanwege de prachtige stranden en helderblauwe wateren. De haven biedt verbindingen naar de belangrijkste Griekse eilanden, en de lokale bussen en taxi‘s maken de stad makkelijk bereikbaar, evenals regelmatige busverbindingen van en naar Ismir.

Zoek alternatieven naar Chios Cesme Veerboten