Veerboot ticket zoeken

Zoek Chios Mykonos veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Chios Mykonos Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Chios naar Mykonos van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Chios Mykonos prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Chios or Mykonos alternatieven hieronder.

Chios Mykonos Veerboten

Chios Gids

Chios is de vijfde grootste van de Griekse eilanden gelegen in de Egeïsche Zee. Evenals een eigen koopvaardij haven voor het vervoer van lokale producten van en naar het eiland, de haven heeft een passagiersterminal met winkels, restaurants en cafes en openbaar vervoer op loopafstand.

Mykonos Gids

Mykonos is een Grieks eiland en maakt deel uit van de Cycladen. De haven van Mykonos heeft bootverbindingen met de andere Cycladen eilanden en het vasteland van Griekenland. Het eiland is een drukke toeristische bestemming en de drukke haven heeft regelmatige dagelijkse veerdiensten en een busdienst vanaf de oude haven.

Zoek alternatieven naar Chios Mykonos Veerboten