Veerboot ticket zoeken

Zoek Ciutadella Barcelona veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Ciutadella naar Barcelona boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Ciutadella Barcelona Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Ciutadella Barcelona, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Ciutadella Barcelona alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Ciutadella Barcelona Veerboten

  • Balearia
    10 Wekelijks Ciutadella Barcelona afvaarten (5uur 59m)

Ciutadella Gids

Ciutadella is een stad gelegen in het westen van Menorca en een van de Balearen. De middeleeuwse stad heeft zijn eigen pittoreske haven met prachtige restaurants en cafes. De belangrijkste haven heeft uitgebreide faciliteiten en biedt veerdiensten en regelmatige busverbindingen naar de belangrijkste plaatsen in Menorca.

Barcelona Gids

Barcelona is de hoofdstad van Catalonië en de tweede grootste stad van Spanje. De stad is tegenwoordig een wereldleider in het toerisme en handel waardoor het een van 's werelds belangrijkste globale steden is. Barcelona is ook een belangrijk verkeersknooppunt met een van de belangrijkste havens van Europa, met een uitgebreide netwerken van snelwegen en trein verbindingen naar Frankrijk en de rest van Europa.

Zoek alternatieven naar Ciutadella Barcelona Veerboten