Veerboot ticket zoeken

Zoek Civitavecchia Barcelona veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Civitavecchia naar Barcelona boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Civitavecchia Barcelona Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Civitavecchia Barcelona, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Civitavecchia Barcelona alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Civitavecchia Barcelona Veerboten

  • Grimaldi Lines
    4 Wekelijks Civitavecchia Barcelona afvaarten (20uur 1m)

Civitavecchia Gids

Civitavecchia is een stad gelegen de provincie Rome en een haven in de Tyrreense Zee. De naam Civitavecchia betekent 'oude stad'. Omdat de haven in het midden van de Middellandse Zee ligt, is het een van de drukste en meest efficiënte haven van Italië. De haven heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten, met gemakkelijke toegang tot de Europese wegen-en spoorwegen netwerken.

Barcelona Gids

Barcelona is de hoofdstad van Catalonië en de tweede grootste stad van Spanje. De stad is tegenwoordig een wereldleider in het toerisme en handel waardoor het een van 's werelds belangrijkste globale steden is. Barcelona is ook een belangrijk verkeersknooppunt met een van de belangrijkste havens van Europa, met een uitgebreide netwerken van snelwegen en trein verbindingen naar Frankrijk en de rest van Europa.

Zoek alternatieven naar Civitavecchia Barcelona Veerboten