Veerboot ticket zoeken

Zoek Civitavecchia Palermo Termini Imerese veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Civitavecchia naar Palermo Termini Imerese met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Civitavecchia Palermo Termini Imerese Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Civitavecchia Palermo Termini Imerese prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Civitavecchia Palermo Termini Imerese Veerboten

  • Grandi Navi Veloci
    1 1 wekelijks Civitavecchia Palermo Termini Imerese afvaarten (14uur 15m)

Civitavecchia Gids

Civitavecchia is een stad gelegen de provincie Rome en een haven in de Tyrreense Zee. De naam Civitavecchia betekent 'oude stad'. Omdat de haven in het midden van de Middellandse Zee ligt, is het een van de drukste en meest efficiënte haven van Italië. De haven heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten, met gemakkelijke toegang tot de Europese wegen-en spoorwegen netwerken.

Zoek alternatieven naar Civitavecchia Palermo Termini Imerese Veerboten