Veerboot ticket zoeken

Zoek Civitavecchia Tunis veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Civitavecchia Tunis Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Civitavecchia naar Tunis van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Civitavecchia Tunis prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Civitavecchia or Tunis alternatieven hieronder.

Civitavecchia Tunis Veerboten

Civitavecchia Gids

Civitavecchia is een stad gelegen de provincie Rome en een haven in de Tyrreense Zee. De naam Civitavecchia betekent 'oude stad'. Omdat de haven in het midden van de Middellandse Zee ligt, is het een van de drukste en meest efficiënte haven van Italië. De haven heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten, met gemakkelijke toegang tot de Europese wegen-en spoorwegen netwerken.

Tunis Gids

Tunis is de hoofdstad van Tunesië. De stad is gelegen aan de Middellandse kust van Afrika. De stad heeft nog steeds een zeer Franse koloniale gevoel dat nog steeds herkenbaar is in de gerechten met rijke voedsel en Arabische specerijen. De belangrijkste haven en vissershaven is gelegen in het centrum van La Goulette, ongeveer 8 mijl van het centrum van Tunis. U vindt een aantal van de beste visrestaurants rond de haven, maar weinig anders.

Zoek alternatieven naar Civitavecchia Tunis Veerboten