Veerboot ticket zoeken

Zoek Corfu Bari veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Corfu naar Bari met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Corfu Bari Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Corfu Bari ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Corfu Bari alternatieven hieronder.

Corfu Bari Veerboten

Corfu Gids

Corfu is een Grieks eiland en de tweede grootste van de Ionische eilanden. Corfu heeft een aantal van de mooiste stranden van Griekenland, waardoor het een populaire toeristische bestemming is. De haven van Corfu is goed georganiseerd met veel veerdiensten en openbaar vervoer op loopafstand, maar beperkte faciliteiten.

Bari Gids

Bari is een hoofdstad op de Adriatische zee in Italië, en staat bekend als een haven en universiteitsstad. Bari zit vol met historische architectuur, zoals de prachtige basiliek van Sint Nicolaas gebouwd in 1087. De stad heeft twee zeehavens, de Oude Haven en de Nieuwe Haven. De oude haven wordt gebruikt voor vissersvaartuigen en het nieuwe goed uitgerust voor alle vaartuigen. De passagiersterminal heeft toeristische voorzieningen zoals bankieren, winkelen en toegang tot alle belangrijke openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Corfu Bari Veerboten