Veerboot ticket zoeken

Zoek Diafani Anafi veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Diafani naar Anafi met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Diafani Anafi Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Diafani Anafi prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Diafani Anafi Veerboten

  • Anek Lines
    2 Wekelijks Diafani Anafi afvaarten (11uur 20m)

Diafani Gids

Het kleine dorp Diafani ligt in Griekenland en is onderdeel van de Dodecanese, een archipel gelegen in het Zuidoost deel van Egeïsche Zee. De nieuwe haven van Diafani werd in 1995 geopened en wordt vooral gebruikt door de grote passagiersschepen.

Anafi Gids

Anafi behoort tot de Griekse eilandengroep Cycladen en ligt ten oosten van Santorini. Dit prachtige eiland telt ruim 300 inwoners en is zo klein dat je gemakkelijk kunt lopen van de ene kant naar de andere. Anafi is alleen per boot bereikbaar, met regelmatige en betrouwbare veerdiensten van en naar het vasteland. De haven ligt op loopafstand van het openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Diafani Anafi Veerboten