Veerboot ticket zoeken

Zoek Diafani Heraklion veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Diafani Heraklion Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Diafani naar Heraklion ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Diafani Heraklion of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Diafani Heraklion Veerboten

  • Anek Lines
    2 Wekelijks Diafani Heraklion afvaarten (9uur 40m)

Diafani Gids

Het kleine dorp Diafani ligt in Griekenland en is onderdeel van de Dodecanese, een archipel gelegen in het Zuidoost deel van Egeïsche Zee. De nieuwe haven van Diafani werd in 1995 geopened en wordt vooral gebruikt door de grote passagiersschepen.

Heraklion Gids

Heraklion is de grootste stad en hoofdstad van het eiland Kreta in Griekenland. Heraklion is een belangrijke scheepvaart -en haven, die centraal is gelegen aan de noordoostkust van Kreta, en is dus gemakkelijk bereikbaar per auto of openbaar vervoer. De haven beschikt over uitgebreide faciliteiten beschikbaar voor bezoekers, maar ook restaurants en winkels allemaal op loopafstand.

Zoek alternatieven naar Diafani Heraklion Veerboten