Veerboot ticket zoeken

Zoek Diafani Piraeus veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Diafani Piraeus Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Diafani naar Piraeus ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Diafani Piraeus of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Diafani Piraeus Veerboten

  • Anek Lines
    2 Wekelijks Diafani Piraeus afvaarten (22uur 20m)

Diafani Gids

Het kleine dorp Diafani ligt in Griekenland en is onderdeel van de Dodecanese, een archipel gelegen in het Zuidoost deel van Egeïsche Zee. De nieuwe haven van Diafani werd in 1995 geopened en wordt vooral gebruikt door de grote passagiersschepen.

Piraeus Gids

Piraeus is een havenstad, gelegen in de regio Attica in Griekenland. Piraeus is de drukste haven van Griekenland en de grootste van Europa en verwelkomt miljoenen passagiers het hele jaar door. De passagiersterminal biedt uitstekende faciliteiten om zoveel mogelijk het aantal bezoekers tegemoet te komen, met frequente bus- en treindiensten direct in de terminal.

Zoek alternatieven naar Diafani Piraeus Veerboten