Veerboot ticket zoeken

Zoek Douglas Belfast veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Douglas Belfast Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Douglas naar Belfast van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Douglas Belfast prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Douglas or Belfast alternatieven hieronder.

Douglas Belfast Veerboten

  • Steam Packet
    1 1 wekelijks Douglas Belfast afvaarten (2uur 45m)

Douglas Gids

Douglas is de hoofdstad en grootste stad van het eiland Man, gelegen aan de rivier Douglas dat deel uitmaakt van de haven en commerciële haven. De belangrijkste haven is gelegen aan de waterkant in het hart van de stad. De haven biedt gemakkelijk toegang tot de rest van het eiland met het openbaar vervoer.

Belfast Gids

Belfast is de hoofdstad en grootste stad van Noord-Ierland. De stad blijft historisch gezien het centrum voor touw en scheepsbouw. De beroemde RMS Titanic werd gebouwd door de scheepswerf Harland and Wolff in Belfast. Harland and Wolff staat bekend als de grootste en meest productieve scheepswerf ter wereld. Belfast is een belangrijke haven met commerciële en industriële dokken aan de rand van deze prachtige stad.

Zoek alternatieven naar Douglas Belfast Veerboten