Veerboot ticket zoeken

Zoek Douglas Liverpool veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Douglas naar Liverpool met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Douglas Liverpool Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Douglas Liverpool ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Douglas Liverpool alternatieven hieronder.

Douglas Liverpool Veerboten

  • Steam Packet
    2 Wekelijks Douglas Liverpool afvaarten (2uur 45m)

Douglas Gids

Douglas is de hoofdstad en grootste stad van het eiland Man, gelegen aan de rivier Douglas dat deel uitmaakt van de haven en commerciële haven. De belangrijkste haven is gelegen aan de waterkant in het hart van de stad. De haven biedt gemakkelijk toegang tot de rest van het eiland met het openbaar vervoer.

Liverpool Gids

De haven van Liverpool is een van de grootste havens in het Verenigd Koninkrijk en is gelegen aan de oostzijde van de rivier de Mersey. De ferry terminal is goed uitgerust met faciliteiten voor passagiers met voertuigen en voetgangers. De haven heeft uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken met een directe treinverbinding, en busdiensten naar de rest van het Verenigd Koninkrijk, beheerd door National Express.

Zoek alternatieven naar Douglas Liverpool Veerboten