Veerboot ticket zoeken

Zoek Durres Bari veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Durres Bari Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Durres naar Bari van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Durres Bari prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Durres or Bari alternatieven hieronder.

Durres Bari Veerboten

Durres Gids

Durres is de tweede grootste stad van Albanië en is gelegen aan de centrale kust van Albanië. De haven van Durres is de grootste haven van Albanië met goede verbindingen naar Italië en toegang tot alle belangrijke wegen. De haven heeft goede voorzieningen voor passagiers en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Bari Gids

Bari is een hoofdstad op de Adriatische zee in Italië, en staat bekend als een haven en universiteitsstad. Bari zit vol met historische architectuur, zoals de prachtige basiliek van Sint Nicolaas gebouwd in 1087. De stad heeft twee zeehavens, de Oude Haven en de Nieuwe Haven. De oude haven wordt gebruikt voor vissersvaartuigen en het nieuwe goed uitgerust voor alle vaartuigen. De passagiersterminal heeft toeristische voorzieningen zoals bankieren, winkelen en toegang tot alle belangrijke openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Durres Bari Veerboten