Veerboot ticket zoeken

Zoek Egina Piraeus veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Egina Piraeus Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Egina naar Piraeus van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Egina Piraeus prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Egina or Piraeus alternatieven hieronder.

Egina Piraeus Veerboten

Egina Gids

Aegina Stad is gelegen aan de noordwest kust. Dit charmante stadje kan worden verkend te voet in minder dan een uur. De stad biedt een schat aan lokale producten op kleine kraampjes langs de kade, en een vismarkt is op korte loopafstand van de haven. Aegina Stad heeft regelmatige veerdiensten van en naar Athene met gemakkelijke toegang tot alle openbaar vervoer.

Piraeus Gids

Piraeus is een havenstad, gelegen in de regio Attica in Griekenland. Piraeus is de drukste haven van Griekenland en de grootste van Europa en verwelkomt miljoenen passagiers het hele jaar door. De passagiersterminal biedt uitstekende faciliteiten om zoveel mogelijk het aantal bezoekers tegemoet te komen, met frequente bus- en treindiensten direct in de terminal.

Zoek alternatieven naar Egina Piraeus Veerboten