Veerboot ticket zoeken

Zoek Ermioni Piraeus veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Ermioni naar Piraeus met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Ermioni Piraeus Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Ermioni Piraeus ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Ermioni Piraeus alternatieven hieronder.

Ermioni Piraeus Veerboten

Ermioni Gids

Ermioni is een kleine stad en voormalige gemeente van Argolis in Griekenland. Ermioni is een kleine havenstad dat op ongeveer twee en half uur rijafstand ligt van Athene. De kleine haven van Limania is de belangrijkste haven voor passagiers en beschikt over faciliteiten zoals restaurants, banken en apotheken, autoverhuur mogelijkheden, wat wordt aanbevolen voor het verkennen van deze kleine stad. De haven is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Piraeus Gids

Piraeus is een havenstad, gelegen in de regio Attica in Griekenland. Piraeus is de drukste haven van Griekenland en de grootste van Europa en verwelkomt miljoenen passagiers het hele jaar door. De passagiersterminal biedt uitstekende faciliteiten om zoveel mogelijk het aantal bezoekers tegemoet te komen, met frequente bus- en treindiensten direct in de terminal.

Zoek alternatieven naar Ermioni Piraeus Veerboten