Veerboot ticket zoeken

Zoek Ermioni Porto Heli veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Ermioni Porto Heli Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Ermioni naar Porto Heli van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Ermioni Porto Heli prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Ermioni or Porto Heli alternatieven hieronder.

Ermioni Porto Heli Veerboten

Ermioni Gids

Ermioni is een kleine stad en voormalige gemeente van Argolis in Griekenland. Ermioni is een kleine havenstad dat op ongeveer twee en half uur rijafstand ligt van Athene. De kleine haven van Limania is de belangrijkste haven voor passagiers en beschikt over faciliteiten zoals restaurants, banken en apotheken, autoverhuur mogelijkheden, wat wordt aanbevolen voor het verkennen van deze kleine stad. De haven is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Porto Heli Gids

Porto Heli is omringd door helder water, oude artefacten en een aantal adembenemende stranden. De kustlijn wordt in de zomermaanden gebombardeerd met jachten vanwege de ideale weersomstandigheden.

Zoek alternatieven naar Ermioni Porto Heli Veerboten