Veerboot ticket zoeken

Zoek Evdilos Kavala veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Evdilos naar Kavala met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Evdilos Kavala Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Evdilos Kavala overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Evdilos Kavala overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Evdilos Kavala links.

Evdilos Kavala Veerboten

Evdilos Gids

Evdilos is een dorp gelegen in het centrale deel van het griekse eiland Ikaria. De rustige en traditionele Griekse dorp heeft een kleine pittoreske haven omringd door traditionele gebouwen en kleine weggetjes. Het dorp is het best te verkennen per auto als je de haven verlaat, met een eigen auto of als voetpassagier. De lokale busdiensten zijn beperkt. De stranden hebben prachtig wit zand en helder blauw water, waardoor het een dorp is met ongerepte natuur.

Kavala Gids

Kavala is de tweede grootste stad in Noord-Griekenland en voornamelijk een Oost- Macedonië havenstad, gelegen aan de baai van Kavala. De haven heeft een paar voorzieningen en verbindingen met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken.

Zoek alternatieven naar Evdilos Kavala Veerboten