Veerboot ticket zoeken

Zoek Evdilos Rafina veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Evdilos Rafina Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Evdilos naar Rafina ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Evdilos Rafina of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Evdilos Rafina Veerboten

  • SeaJets
    2 Wekelijks Evdilos Rafina afvaarten (7uur 40m)

Evdilos Gids

Evdilos is een dorp gelegen in het centrale deel van het griekse eiland Ikaria. De rustige en traditionele Griekse dorp heeft een kleine pittoreske haven omringd door traditionele gebouwen en kleine weggetjes. Het dorp is het best te verkennen per auto als je de haven verlaat, met een eigen auto of als voetpassagier. De lokale busdiensten zijn beperkt. De stranden hebben prachtig wit zand en helder blauw water, waardoor het een dorp is met ongerepte natuur.

Rafina Gids

Rafina is een traditionele havenstad gelegen aan de oostkust van het zuidelijke Griekse vasteland. De kleine, traditionele Griekse stad heeft een verscheidenheid aan visrestaurants en cafes en is een populaire bestemming voor toeristen vanwege de nabijheid van Athene. De drukke haven heeft regelmatige verbindingen met andere Cycladen en heeft goede voorzieningen voor passagiers.

Zoek alternatieven naar Evdilos Rafina Veerboten