Veerboot ticket zoeken

Zoek Fishguard Rosslare veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Fishguard Rosslare Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Fishguard naar Rosslare van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Fishguard Rosslare prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Fishguard or Rosslare alternatieven hieronder.

Fishguard Rosslare Veerboten

  • Stena Line
    14 Wekelijks Fishguard Rosslare afvaarten (2uur 15m)

Fishguard Gids

Fishguard is een kustplaats in Pembrokeshire gelegen in het zuidwesten van Wales. De belangrijkste haven van Fishguard ligt ten westen van het stadscentrum en heeft directe verbindingen naar de A40 en Fishguard station. Het terminalgebouw is goed uitgerust met voorzieningen en parkeermogelijkheden. Fishguard staat bekend om zijn ongerepte natuur en is een populaire bestemming voor een wandelvakantie.

Rosslare Gids

Rosslare is een mooie badplaats gelegen in County Wexford en de thuisbasis van Irelands tweede grootste passagiershaven. De haven en passagiersterminal heeft diverse faciliteiten en diensten met verbindingen per bus en trein, rechtstreeks naar de haven. De belangrijkste snelwegen van Dublin en Kilkenny zijn goed aangegeven in de passagiersterminal.

Zoek alternatieven naar Fishguard Rosslare Veerboten