Veerboot ticket zoeken

Zoek Folegandros Kimolos veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Folegandros Kimolos Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Folegandros naar Kimolos ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Folegandros Kimolos of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Folegandros Kimolos Veerboten

  • Zante Ferries
    1 1 wekelijks Folegandros Kimolos afvaarten (1uur 15m)
  • SeaJets
    2 Wekelijks Folegandros Kimolos afvaarten (0uur 35m)
  • Hellenic Seaways
    1 1 wekelijks Folegandros Kimolos afvaarten (1uur 30m)

Folegandros Gids

Folegandros is een klein Grieks eiland in de Egeïsche Zee, en maakt deel uit van de Cycladen. Karavostasiss is de belangrijkste haven en is gelegen aan de zuidelijke kant van het eiland. De haven heeft minimale faciliteiten, maar heeft een regelmatige busdienst die de haven verbindt met de rest van de steden.

Kimolos Gids

Kimolos is een bergachtig eiland in het zuidwestelijke puntje van de Cycladen in Griekenland, en een rustige vakantiebestemming. De haven van Kimolos heeft boot verbindingen het hele jaar door naar Pireus in Athene. De haven heeft beperkte faciliteiten, maar busdiensten en taxi's zijn beschikbaar.

Zoek alternatieven naar Folegandros Kimolos Veerboten