Veerboot ticket zoeken

Zoek Folegandros Koufonissi veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Folegandros naar Koufonissi boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Folegandros Koufonissi Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Folegandros Koufonissi, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Folegandros Koufonissi alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Folegandros Koufonissi Veerboten

  • SeaJets
    7 Wekelijks Folegandros Koufonissi afvaarten (3uur 5m)

Folegandros Gids

Folegandros is een klein Grieks eiland in de Egeïsche Zee, en maakt deel uit van de Cycladen. Karavostasiss is de belangrijkste haven en is gelegen aan de zuidelijke kant van het eiland. De haven heeft minimale faciliteiten, maar heeft een regelmatige busdienst die de haven verbindt met de rest van de steden.

Koufonissi Gids

Koufonissi - behoort tot een groep Griekse eilanden beter bekend als de Cycladen. Koufinissi is voornamelijk een vissersdorp, maar is een belangrijke eiland geworden als gevolg van de toestroom van toeristen die het eiland jaarlijks bezoeken. Het eiland is de thuisbasis van een aantal mooie uitzichtpunten en toeschouwers kunnen de rust van de Egeïsche Zee genieten.

Zoek alternatieven naar Folegandros Koufonissi Veerboten