Veerboot ticket zoeken

Zoek Folegandros Lavrio veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Folegandros Lavrio Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Folegandros naar Lavrio ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Folegandros Lavrio of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Folegandros Lavrio Veerboten

  • SeaJets
    1 1 wekelijks Folegandros Lavrio afvaarten (6uur 35m)

Folegandros Gids

Folegandros is een klein Grieks eiland in de Egeïsche Zee, en maakt deel uit van de Cycladen. Karavostasiss is de belangrijkste haven en is gelegen aan de zuidelijke kant van het eiland. De haven heeft minimale faciliteiten, maar heeft een regelmatige busdienst die de haven verbindt met de rest van de steden.

Lavrio Gids

Lavrio is een havenstad gelegen in het zuidoosten van Attica, Griekenland. Lavrio is onlangs veranderd door de bouw van een nieuwe haven en de belangrijkste ferry terminal, en een belangrijke hub voor schepen naar de Cycladen eilanden.

Zoek alternatieven naar Folegandros Lavrio Veerboten