Veerboot ticket zoeken

Zoek Folegandros Milos veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Folegandros naar Milos boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Folegandros Milos Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Folegandros Milos, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Folegandros Milos alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Folegandros Milos Veerboten

Folegandros Gids

Folegandros is een klein Grieks eiland in de Egeïsche Zee, en maakt deel uit van de Cycladen. Karavostasiss is de belangrijkste haven en is gelegen aan de zuidelijke kant van het eiland. De haven heeft minimale faciliteiten, maar heeft een regelmatige busdienst die de haven verbindt met de rest van de steden.

Milos Gids

Milos is een Grieks eiland in de Egeïsche Zee en ligt meest zuidelijke eiland van de Cycladen. Het eiland is beroemd om het standbeeld van Aphrodite. De haven van Milos ligt in de havenstad van Adamas, in het midden van het eiland. De haven heeft beperkte faciliteiten, maar ligt in de nabijheid van de stad, waar u alle voorzieningen vindt en toegang krijgt tot het openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Folegandros Milos Veerboten