Veerboot ticket zoeken

Zoek Folegandros Mykonos veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Folegandros naar Mykonos met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Folegandros Mykonos Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Folegandros Mykonos prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Folegandros Mykonos Veerboten

  • SeaJets
    7 Wekelijks Folegandros Mykonos afvaarten (4uur 40m)
  • Golden Star Ferries
    7 Wekelijks Folegandros Mykonos afvaarten (4uur 0m)

Folegandros Gids

Folegandros is een klein Grieks eiland in de Egeïsche Zee, en maakt deel uit van de Cycladen. Karavostasiss is de belangrijkste haven en is gelegen aan de zuidelijke kant van het eiland. De haven heeft minimale faciliteiten, maar heeft een regelmatige busdienst die de haven verbindt met de rest van de steden.

Mykonos Gids

Mykonos is een Grieks eiland en maakt deel uit van de Cycladen. De haven van Mykonos heeft bootverbindingen met de andere Cycladen eilanden en het vasteland van Griekenland. Het eiland is een drukke toeristische bestemming en de drukke haven heeft regelmatige dagelijkse veerdiensten en een busdienst vanaf de oude haven.

Zoek alternatieven naar Folegandros Mykonos Veerboten