Veerboot ticket zoeken

Zoek Folegandros Paros veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Folegandros naar Paros met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Folegandros Paros Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Folegandros Paros ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Folegandros Paros alternatieven hieronder.

Folegandros Paros Veerboten

  • SeaJets
    7 Wekelijks Folegandros Paros afvaarten (6uur 20m)
  • Hellenic Seaways
    1 1 wekelijks Folegandros Paros afvaarten (4uur 40m)

Folegandros Gids

Folegandros is een klein Grieks eiland in de Egeïsche Zee, en maakt deel uit van de Cycladen. Karavostasiss is de belangrijkste haven en is gelegen aan de zuidelijke kant van het eiland. De haven heeft minimale faciliteiten, maar heeft een regelmatige busdienst die de haven verbindt met de rest van de steden.

Paros Gids

Paros maakt deel uit van de Cycladen eilanden en is gelegen aan de Egeïsche Zee in Griekenland. De haven is een belangrijkste verkeersknooppunt van de Cycladen. Het eiland biedt prachtige stranden en een bruisende nachtleven, waardoor het een populaire tussenstop voor toeristen is. De haven is zeer gemakkelijk te vinden van alle delen van het eiland en is volledig uitgerust met faciliteiten die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Folegandros Paros Veerboten