Veerboot ticket zoeken

Zoek Formia Ponza veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Formia Ponza Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Formia naar Ponza van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Formia Ponza prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Formia or Ponza alternatieven hieronder.

Formia Ponza Veerboten

  • Laziomar
    14 Wekelijks Formia Ponza afvaarten (2uur 30m)
  • Laziomar
    11 Wekelijks Formia Ponza afvaarten (1uur 20m)

Formia Gids

Formia is gelegen aan de Middellandse kust van Italië, ongeveer halverwege tussen Rome en Napels. Er zijn een aantal wonderen in Formia met name het graf van de Romeinse politicus en filosoof Cicero. Formia is ook de thuisbasis van de Nationale Atletiek School van het Italiaanse Olympisch Comité.

Ponza Gids

Ponza is de grootste van de Italiaanse Pontijnse Eilanden, en de legende zegt dat het eiland vernoemd is naar de Romeinse gouverneur van Judea Pontius Pilatus. De haven van Ponza is een vissers- en passagiershaven, met diverse dokken voor grote boten, scheepsbouw en reparaties. De haven is vrij klein en heeft beperkte voorzieningen, maar restaurants en winkels liggen in de omgeving.

Zoek alternatieven naar Formia Ponza Veerboten