Veerboot ticket zoeken

Zoek Formia Ventotene veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Formia naar Ventotene met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Formia Ventotene Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Formia Ventotene overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Formia Ventotene overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Formia Ventotene links.

Formia Ventotene Veerboten

  • Laziomar
    12 Wekelijks Formia Ventotene afvaarten (2uur 0m)
  • Laziomar
    11 Wekelijks Formia Ventotene afvaarten (1uur 0m)

Formia Gids

Formia is gelegen aan de Middellandse kust van Italië, ongeveer halverwege tussen Rome en Napels. Er zijn een aantal wonderen in Formia met name het graf van de Romeinse politicus en filosoof Cicero. Formia is ook de thuisbasis van de Nationale Atletiek School van het Italiaanse Olympisch Comité.

Ventotene Gids

Ventotene is een van de Pontijnse Eilanden, gelegen aan de Tyrreense Zee. Het eiland is de overblijfselen van een oude vulkaan en staat bekend als het eiland waar de Augustus zijn dochter verbannede als straf voor haar overmatig overspel. De haven, die tegenwoordig nog in gebruik is heeft zijn eigen geschiedenis. In 2009 ontdekten archeologen het kerkhof van 5 Romeinse schepen in de diepe wateren, met lading van olijf-en metalen staven nog in onberispelijke staat.

Zoek alternatieven naar Formia Ventotene Veerboten