Veerboot ticket zoeken

Zoek Fournoi Leros veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Fournoi naar Leros met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Fournoi Leros Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Fournoi Leros overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Fournoi Leros overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Fournoi Leros links.

Fournoi Leros Veerboten

Fournoi Gids

Fournoi is een klein Grieks eiland gelegen in de Noord- Egeïsche regio, en de belangrijkste haven in de regio. De stad Fournoi is zeer traditioneel en ongerept. De meerderheid van de inwoners zijn vissers. De Taverna's serveren de beste vis van alle eilanden tegen zee lage prijzen.

Leros Gids

Het Grieks eiland Leros behoort tot de Dodekanesos en is gelegen in de zuidelijke gedeelte van de Egeïsche Zee. De belangrijkste haven van Leros ligt in de stad Lakki, en was vroeger de marinebasis voor Duitsland en Italië, maar is nu een ferry terminal voor toeristen geworden. De haven en terminal heeft een beperkte faciliteiten, maar de belangrijkste stad ligt op loopafstand en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, autoverhuur en taxidiensten.

Zoek alternatieven naar Fournoi Leros Veerboten