Veerboot ticket zoeken

Zoek Fournoi Tilos veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Fournoi Tilos Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Fournoi naar Tilos van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Fournoi Tilos prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Fournoi or Tilos alternatieven hieronder.

Fournoi Tilos Veerboten

Fournoi Gids

Fournoi is een klein Grieks eiland gelegen in de Noord- Egeïsche regio, en de belangrijkste haven in de regio. De stad Fournoi is zeer traditioneel en ongerept. De meerderheid van de inwoners zijn vissers. De Taverna's serveren de beste vis van alle eilanden tegen zee lage prijzen.

Tilos Gids

Tilos is een klein Grieks eiland aan de Egeïsche Zee, maakt deel uit van de Dodekanesos eilanden en is gelegen tussen Kos en Rhodos. Tilos is van oudsher een kleine vissershaven met een klein wegennet over het eiland. Het eiland is het best te voet te verkennen. De haven van Tilos is klein met beperkte faciliteiten.

Zoek alternatieven naar Fournoi Tilos Veerboten