Veerboot ticket zoeken

Zoek Gdansk Nynashamn veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Gdansk Nynashamn Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Gdansk naar Nynashamn van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Gdansk Nynashamn prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Gdansk or Nynashamn alternatieven hieronder.

Gdansk Nynashamn Veerboten

  • Polferries
    7 Wekelijks Gdansk Nynashamn afvaarten (18uur 0m)

Gdansk Gids

Gdansk is gelegen aan de Baltische kust van Polen en is een belangrijke haven voor Polen. De haven en de ferry terminal van Gdansk is zeer modern met een volledig assortiment van faciliteiten voor passagiers en goede verbindingen met de E75, een belangrijk snelwegsysteem die de haven verbindt met de rest van Polen. De oude stad van Gdansk heeft een sterke maritieme geschiedenis en is zeer schilderachtig. De stad is ook de thuisbasis van de grootste en de gotische kerk ter wereld.

Nynashamn Gids

Nynäshamn ligt in Stockholm, Zweden. De haven van Nynäshamn is een van de belangrijkste havens van Stockholm, met diensten voor passagiers en vrachtvervoer. Er zijn regelmatige busverbindingen naar de haven en de passagiersterminal is goed uitgeruste met faciliteiten.

Zoek alternatieven naar Gdansk Nynashamn Veerboten