Veerboot ticket zoeken

Zoek Gedser Rostock veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Gedser Rostock Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Gedser naar Rostock van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Gedser Rostock prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Gedser or Rostock alternatieven hieronder.

Gedser Rostock Veerboten

  • Scandlines
    10 Dagelijks Gedser Rostock afvaarten (1uur 45m)

Gedser Gids

Gedser is de meest zuidelijke stad van Denemarken en een belangrijke havenstad in de Oostzee. De haven van Gedser ligt in het zuiden van de stad en is gemakkelijk bereikbaar over de weg en het openbaar vervoer. De belangrijkste passagiershaven heeft goede faciliteiten en diensten voor een bezoekers.

Rostock Gids

Rostock ligt in de Duitse regio Mecklenburg - Vorpommern en is de grootste stad van de regio met de een van de grootste havens van de Baltische Zee. Rostock is gevuld met historische bezienswaardigheden en toeristische attracties, zoals galeries en musea. De haven is direct toegankelijk via het Duitse spoor-en wegennet en biedt een goede spreiding van voorzieningen voor bezoekers.

Zoek alternatieven naar Gedser Rostock Veerboten