Veerboot ticket zoeken

Zoek Giglio Porto Santo Stefano veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Giglio naar Porto Santo Stefano met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Giglio Porto Santo Stefano Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Giglio Porto Santo Stefano ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Giglio Porto Santo Stefano alternatieven hieronder.

Giglio Porto Santo Stefano Veerboten

  • Toremar
    17 Wekelijks Giglio Porto Santo Stefano afvaarten (1uur 0m)

Giglio Gids

Giglio is klein eiland gelegen voor de kust van Toscane in Italië, en een van de zeven eilanden van de Toscaanse Archipel. De haven van Giglio is gemakkelijk bereikbaar over de weg en is goed aangegeven vanaf alle delen van het eiland, de passagiersterminal biedt goede diensten en faciliteiten voor reizigers.

Porto Santo Stefano Gids

Porto Santo Stefano is een havenstad gelegen aan de westkust van Italië in de provincie Grosseto, Toscane. De stad heeft twee havens en werd vroeger verbonden door een kleine spoorlijn, die in 1944 werd gesloten. De haven biedt tal van passagiersvoorzieningen en de toegang tot de kustwegen rond het eiland en aansluitingen naar het vasteland van Italië.

Zoek alternatieven naar Giglio Porto Santo Stefano Veerboten