Veerboot ticket zoeken

Zoek Glossa Alonissos veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Glossa naar Alonissos met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Glossa Alonissos Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Glossa Alonissos overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Glossa Alonissos overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Glossa Alonissos links.

Glossa Alonissos Veerboten

Glossa Gids

Glossa is gelegen in het noordwestelijke deel van het eiland Skopelos in de Noordelijke Sporaden. De kleine haven van Glossa heeft beperkte faciliteiten bij uitstappen, maar het stadje is vrijwel ongerept en vol leuke taverna's en mooie huizen. De beste manier om de stad te verkennen is te voet, hoewel zeer heuvelachtig.

Alonissos Gids

Alonissos is een Grieks eiland in de Egeïsche Zee, dat deel uitmaakt van de eilandengroep de Sporaden. Het eiland heeft een eigen haven en een schat van beschermde mariene leven, dat is de reden waarom de eerste Griekse Marine Park in Alonissos opgericht is. Er zijn regelmatige veerdiensten en in de omgeving kunt u onder andere zeilen en vissen.

Zoek alternatieven naar Glossa Alonissos Veerboten