Veerboot ticket zoeken

Zoek Golfo Aranci Porto Vecchio veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Golfo Aranci naar Porto Vecchio met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Golfo Aranci Porto Vecchio Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Golfo Aranci Porto Vecchio ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Golfo Aranci Porto Vecchio alternatieven hieronder.

Golfo Aranci Porto Vecchio Veerboten

  • Corsica Ferries
    2 Wekelijks Golfo Aranci Porto Vecchio afvaarten (2uur 30m)

Golfo Aranci Gids

Golfo Aranci ligt in de Italiaanse regio Sardinië en is van oudsher een vissershaven. De stad werd de belangrijkste haven voor aankomsten vanaf het vasteland in het midden van de 19e eeuw. De grote haven van Golfo Aranci verwelkomt duizenden bezoekers het hele jaar door. De passagiershaven heeft goede voorzieningen voor passagiers en verbindingen met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken.

Porto Vecchio Gids

Porto Vecchio is een gemeente in het departement Corse-du-sud van Frankrijk gelegen aan de zuidelijke kust van Corsica. Ooit bekend als 'de stad van zout‘, de kwelders zijn niet meer in gebruik. De haven en de passagiersterminals hebben een breed scala aan faciliteiten voor bezoekers.

Zoek alternatieven naar Golfo Aranci Porto Vecchio Veerboten