Veerboot ticket zoeken

Zoek Goteborg Kiel veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Goteborg naar Kiel met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Goteborg Kiel Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Goteborg Kiel overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Goteborg Kiel overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Goteborg Kiel links.

Goteborg Kiel Veerboten

  • Stena Line
    7 Wekelijks Goteborg Kiel afvaarten (15uur 0m)

Goteborg Gids

Göteborg is de tweede grootste stad van Zweden en is gelegen aan de westkust. De scheepvaart en de handel spelen historisch gezien een belangrijke rol in de economie van de stad en de haven van Gothenburg is sindsdien uitgegroeid tot de grootste haven in Scandinavië. De haven heeft drie passagiers ferry terminals en een cruise terminal, allemaal volledig uitgerust met een scala aan faciliteiten en verbindingen met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken.

Kiel Gids

Kiel is een grote stad in Duitsland, gelegen ongeveer 90 kilometer ten noorden van Hamburg. Door zijn geografische ligging aan de zuidwestelijke kust van de Baltische Zee, de haven is het uitgegroeid tot een populaire maritiem centrum voor Duitsland. De thuisbasis van de Duitse marine Baltische Vloot, scheepsbouw centrum en het Instituut voor Mariene wetenschap, het is een belangrijke haven voor cruiseschepen en het verkennen van de Baltische Zee. De haven van Kiel beschikt over moderne en goed uitgeruste personenauto terminals alsmede eerste klas passagiersfaciliteiten, en verbindingen met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken. Met wegverbindingen via de belangrijkste snelweg A7 naar de rest van Duitsland.

Zoek alternatieven naar Goteborg Kiel Veerboten