Veerboot ticket zoeken

Zoek Helsinki Stockholm veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Helsinki Stockholm Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Helsinki naar Stockholm ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Helsinki Stockholm of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Helsinki Stockholm Veerboten

  • Tallink Silja
    7 Wekelijks Helsinki Stockholm afvaarten (17uur 30m)
  • Viking Line
    7 Wekelijks Helsinki Stockholm afvaarten (16uur 50m)

Helsinki Gids

Helsinki is de hoofdstad en grootste stad van Finland, gelegen aan de oever van de Golf van Finland in de Oostzee. Helsinki heeft de drukste haven van Finland met een aantal passagiers terminals. Hier passeren jaarlijks meer dan een miljoen reizigers. De terminals zijn goed uitgerust met alle voorzieningen voor passagiers, en verbindingen met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken.

Stockholm Gids

Stockholm is de hoofdstad van Zweden en is gelegen op het Scandinavische schiereiland. De haven van Stockholm is altijd al een belangrijke toegangshaven tot de rest van Scandinavië geweest vanwege zijn ligging. De haven is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, en heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Helsinki Stockholm Veerboten