Veerboot ticket zoeken

Zoek Helsinki Tallinn veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Helsinki Tallinn Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Helsinki naar Tallinn van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Helsinki Tallinn prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Helsinki or Tallinn alternatieven hieronder.

Helsinki Tallinn Veerboten

  • Tallink Silja
    8 Dagelijks Helsinki Tallinn afvaarten (2uur 0m)
  • Viking Line
    3 Dagelijks Helsinki Tallinn afvaarten (2uur 30m)
  • Eckerö Line
    16 Wekelijks Helsinki Tallinn afvaarten (2uur 10m)

Helsinki Gids

Helsinki is de hoofdstad en grootste stad van Finland, gelegen aan de oever van de Golf van Finland in de Oostzee. Helsinki heeft de drukste haven van Finland met een aantal passagiers terminals. Hier passeren jaarlijks meer dan een miljoen reizigers. De terminals zijn goed uitgerust met alle voorzieningen voor passagiers, en verbindingen met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken.

Tallinn Gids

Tallinn is de hoofdstad en grootste stad van Estland, gelegen aan de noordelijke kust van het land, aan de kust van de Golf van Finland. Tallinn is de oudste hoofdstad van Noord-Europa. De haven van Tallinn is de grootste en meest ontwikkelde haven van de Baltische regio. De haven ligt dicht bij het centrum stad en heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten, met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken.

Zoek alternatieven naar Helsinki Tallinn Veerboten