Veerboot ticket zoeken

Zoek Helsinki Travemunde veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Helsinki naar Travemunde boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Helsinki Travemunde Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Helsinki Travemunde, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Helsinki Travemunde alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Helsinki Travemunde Veerboten

  • Finnlines
    6 Wekelijks Helsinki Travemunde afvaarten (29uur 30m)

Helsinki Gids

Helsinki is de hoofdstad en grootste stad van Finland, gelegen aan de oever van de Golf van Finland in de Oostzee. Helsinki heeft de drukste haven van Finland met een aantal passagiers terminals. Hier passeren jaarlijks meer dan een miljoen reizigers. De terminals zijn goed uitgerust met alle voorzieningen voor passagiers, en verbindingen met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken.

Travemunde Gids

Travemunde is gelegen aan de monding van de rivier de Trave in de wijk Lübeck in Duitsland. De mooie badplaats is de grootste haven van Duitsland, gelegen aan de Oostzee met de oudste vuurtoren van de Baltische kust. De haven ligt in het zuiden van de stad met gemakkelijke direct toegang vanaf de Autobahn.

Zoek alternatieven naar Helsinki Travemunde Veerboten