Veerboot ticket zoeken

Zoek Heraklion Anafi veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Heraklion naar Anafi met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Heraklion Anafi Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Heraklion Anafi ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Heraklion Anafi alternatieven hieronder.

Heraklion Anafi Veerboten

  • Anek Lines
    1 1 wekelijks Heraklion Anafi afvaarten (4uur 10m)

Heraklion Gids

Heraklion is de grootste stad en hoofdstad van het eiland Kreta in Griekenland. Heraklion is een belangrijke scheepvaart -en haven, die centraal is gelegen aan de noordoostkust van Kreta, en is dus gemakkelijk bereikbaar per auto of openbaar vervoer. De haven beschikt over uitgebreide faciliteiten beschikbaar voor bezoekers, maar ook restaurants en winkels allemaal op loopafstand.

Anafi Gids

Anafi behoort tot de Griekse eilandengroep Cycladen en ligt ten oosten van Santorini. Dit prachtige eiland telt ruim 300 inwoners en is zo klein dat je gemakkelijk kunt lopen van de ene kant naar de andere. Anafi is alleen per boot bereikbaar, met regelmatige en betrouwbare veerdiensten van en naar het vasteland. De haven ligt op loopafstand van het openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Heraklion Anafi Veerboten