Veerboot ticket zoeken

Zoek Heraklion Chalki veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Heraklion naar Chalki met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Heraklion Chalki Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Heraklion Chalki prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Heraklion Chalki Veerboten

  • Anek Lines
    2 Wekelijks Heraklion Chalki afvaarten (12uur 10m)

Heraklion Gids

Heraklion is de grootste stad en hoofdstad van het eiland Kreta in Griekenland. Heraklion is een belangrijke scheepvaart -en haven, die centraal is gelegen aan de noordoostkust van Kreta, en is dus gemakkelijk bereikbaar per auto of openbaar vervoer. De haven beschikt over uitgebreide faciliteiten beschikbaar voor bezoekers, maar ook restaurants en winkels allemaal op loopafstand.

Chalki Gids

Chalki is onderdeel van de Dodekanesos eilanden en ligt op ongeveer 4 mijl ten westen van Rhodos. Het enige dorp op Chalki is gebouwd rond de haven, zodat alle voorzieningen gemakkelijk te bereiken zijn. De haven heeft regelmatige veerdiensten naar andere Dodekanesos eilanden. Het piepkleine eiland kan geheel te voet worden verkend en heeft geen motorvoertuigen, waardoor het een perfecte rustige sfeer om te ontspannen.

Zoek alternatieven naar Heraklion Chalki Veerboten