Veerboot ticket zoeken

Zoek Heraklion Milos veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Heraklion Milos Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Heraklion naar Milos ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Heraklion Milos of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Heraklion Milos Veerboten

  • Minoan Lines
    1 1 wekelijks Heraklion Milos afvaarten (5uur 0m)
  • Anek Lines
    1 1 wekelijks Heraklion Milos afvaarten (11uur 5m)

Heraklion Gids

Heraklion is de grootste stad en hoofdstad van het eiland Kreta in Griekenland. Heraklion is een belangrijke scheepvaart -en haven, die centraal is gelegen aan de noordoostkust van Kreta, en is dus gemakkelijk bereikbaar per auto of openbaar vervoer. De haven beschikt over uitgebreide faciliteiten beschikbaar voor bezoekers, maar ook restaurants en winkels allemaal op loopafstand.

Milos Gids

Milos is een Grieks eiland in de Egeïsche Zee en ligt meest zuidelijke eiland van de Cycladen. Het eiland is beroemd om het standbeeld van Aphrodite. De haven van Milos ligt in de havenstad van Adamas, in het midden van het eiland. De haven heeft beperkte faciliteiten, maar ligt in de nabijheid van de stad, waar u alle voorzieningen vindt en toegang krijgt tot het openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Heraklion Milos Veerboten