Veerboot ticket zoeken

Zoek Heraklion Paros veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Heraklion naar Paros met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Heraklion Paros Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Heraklion Paros veerboten, dienstregelingen, Heraklion Paros tarieven en over hoe u een Heraklion Heraklion ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Heraklion Paros alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Paros naar Heraklion pagina!

Heraklion Paros Veerboten

Heraklion Gids

Heraklion is de grootste stad en hoofdstad van het eiland Kreta in Griekenland. Heraklion is een belangrijke scheepvaart -en haven, die centraal is gelegen aan de noordoostkust van Kreta, en is dus gemakkelijk bereikbaar per auto of openbaar vervoer. De haven beschikt over uitgebreide faciliteiten beschikbaar voor bezoekers, maar ook restaurants en winkels allemaal op loopafstand.

Paros Gids

Paros maakt deel uit van de Cycladen eilanden en is gelegen aan de Egeïsche Zee in Griekenland. De haven is een belangrijkste verkeersknooppunt van de Cycladen. Het eiland biedt prachtige stranden en een bruisende nachtleven, waardoor het een populaire tussenstop voor toeristen is. De haven is zeer gemakkelijk te vinden van alle delen van het eiland en is volledig uitgerust met faciliteiten die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Heraklion Paros Veerboten